AGE ATTRACTION LÉZERES MEZOTERÁPIA

Briliáns kezelési programok a feszesebb bőr és a ránccsökkentés érdekében

Bővebb információ a MESO LASER kezelésekről itt: http://www.age-attraction.hu/malan

A MESO LASER kezelések jóval egyszerűbb és hatékonyabb megoldásokat kínálnak a ráncok csökkentésére és más esztétikai problémára, mint általában a nem invaziv arcplasztikai elképzelések. Minimális idő alatt is szép és tartós eredmények érhetőek el vele, ellentétben a fájdalmas és kétes kimenetelű sebészeti beavatkozásokkal, amelyek többnyire hosszú gyógyulási időt igényelnek. A MESO LASER kezelésekkel egy alternatív, kevesebb időt igénylő megoldást találhatsz a megereszkedett bőrproblémákra, a mikro ráncokra, a nevető és mérges ráncokra, a szarkalábakra, a dohányzó ráncokra, de nagy hatékonysággal használhatod aknés, rosaceás, érzékeny bőrt jellemző problémákra is. Gyógyulási idő ezeknél a kezeléseknél nincs, így közvetlenül kezelés után már képes leszel a napi tevékenységed folytatására. A kezeléseket kizárólag az Age Attraction magas koncentrációjú, szuperprémium hatóanyagaival végezzük, melyek mentesek a bőrt terhelő vegyi anyagoktól, és nyomokban sem tartalmaznak: PEG-eket, parabéneket, parafinokat, vazelint, ásványolajat, színezékeket, illatanyagokat és állati nyersanyagokat.

A Malán Stúdió Kozmetika a legmagasabb felszereltséggel rendelkező professzionális MESO LASER high-tech berendezéssel kínálja kezeléseit, a Fókuszált Mezoterápia, a Medical Laser, a CW Laser és az Aesthetic Focus Laser kezelőfejekkel.

Bővebb információ a MESO LASER kezelésekről itt:

http://www.age-attraction.hu/malan

www.age-attraction.hu

A Malán Stúdió Kozmetikában dolgozó Kerékgyártó Judit kozmetikus jogosult az Age Attraction MESO LASER kezelések teljes körű végzésére:

Az embléma jelentése:

A High Tech Mesotherapy Premium Salon embléma GARANTÁLJA a szigorúan ellenőrzött forrásból származó Meso Laser berendezés és a kezelésekhez használt Age Attraction termékek szuperprémium német minőségét.”

Keresd Te is az 5 *-os, exkluzív szolgáltatásokat nyújtó kozmetikákat, és csak a magasan képzett, minősített kozmetikusok szakmai tapasztalatára bízd rá magad!