CW LASER RÉTEGELT HYALURONSAVAS ARCFELTÖLTÉS

CW Laser rétegelt hyaluronsavas arcfeltöltés – prémium kategóriás kezelés azonnali látványos eredménnyel

E prémium kategóriás kezelés során a bőr 3-6-szor annyi hatóanyaghoz is juthat egy alkalommal, aminek áldásos hatása akár két hónapig is élvezhető.

A CW Laser Rétegelt Hyaluronsavas Arcfeltöltés kezeléseket nem lehet összehasonlítani semmilyen másik arcesztétikai kezeléssel sem. A különbségek egyértelműen megmutatkoznak egyfelől az alkalmazott hatóanyagok mennyiségében és koncentrátumában, másfelől abban, hogy ezt a kezelést kiegészítjük a kozmetikai ipar csúcstechnológiájának számító CW Lézeres beaktiválással. A lézer kiemelkedően fontos szerepet játszik a bőr öregedési folyamatinak hatékony lassításában, de vannak olyan lézerek is melyek már a bevitt hatóanyagokra is ki tudják kifejteni hatásukat, aktiválva azokat. Az erőteljes CW Lézer egy ilyen aktiváló effektus, melynek hatására a bőrbe juttatott hatóanyagok nemcsak mélyen beépülnek, hanem tartósan a helyükön is maradnak, hogy kifejtsék ott hosszú távú hatásukat.

A CW Laser - Rétegelt Hyaluronsavas Arcfeltöltő  kezelések során nem akármilyen hyaluronsav, hanem az egyik legjobb Age Attraction hatóanyagot, a Triplex Hyaluronsav kerül bedolgozásra a bőrbe, együttesen más erős koncentrációjú ránctalanító ampulla kíséretében. Ezeket a magas hatóanyag tartalmú koncentrátumokat a CW Laser - Rétegelt Hyaluronsavas Arcfeltöltő  kezelés alatt alkalmanként két rétegben juttatjuk a bőr alá. Természetesen a bejuttatott anyagok mindegyike természetes hatóanyag, a legmagasabb minőségben, szuperprémiumnak számító magas koncentrációban kerülnek legyártásra Németországban, és - a bőrt terhelő vegyi anyagok nélküli összetételük – látványosan eredményes, nagyon kedvelt kezelések végzését teszik lehetővé.

A kétrétegű CW Laser - Rétegelt Hyaluronsavas Arcfeltöltés után a bőr azonnal, és rendkívül látványosan töltődik fel, sőt a rétegelt hatóanyag-bevitelnek és a lézer aktiválásnak köszönhetően több héten át dolgoznak is a bőrben a bevitt hatóanyagok. Nem szívódnak fel egy-két hét alatt, hanem akár hetekig érezhető és látható a kezelés eredménye.

Javasolt bármilyen bőrtípusra, bármilyen korban, hiszen a kezelés nem csak a bőr jelenlegi struktúráján javít rendkívül látványosan, hanem lassítja az öregedési folyamatokat és feltölti a bőrt nélkülözhetetlen hatóanyag koncentrátumokkal.


Elektroporáció kontraindikációk: pacemaker, epilepszia, Terhesség, botox injekció beadása után 30 nappal, műtétet követő 40 napban, a műtét helyén, ekcémás betegeknél
Lézer kontraindikációk: terhesség, daganatos betegségek, fertőzések, sugárterápia, trombózis és keringési elégtelenség, csökkent érzésű felületek, haemorrhage, vérzékenység (haemophilia), hyperthyreosis (hyperthyroidism)