Aquatherm kezelés érzékeny bőrre

Az érzékeny bőr ápolására kifejlesztett kozmetikum, a külső hámréteg anyagcsere szabályozásának, és az egészséges PH érték visszaállításának céljára, azért, hogy a bőr képes legyen védekezni a káros környezeti hatásokkal szemben, elkerülni a kipirosodást, ödémásodást vagy hámlást.

Aktív hatóanyagai a Salies-de-Béarn-i termálvíz, mely több mint 25 féle nyomelemet tartalmaz ionizált formában (nátrium, kálium, kálcium, magnézium, réz és mások), amik elősegítik a bőr mechanikai védőrétegének helyreállítását, csökkentik az allergiás reakciókat, továbbá a probiotikus oligoszacharidok, amik a cukor természetes alkotóelemei, és védik a külső hámréteget a káros mikroorganizmusok támadásai ellen, visszaállítják a bőr természetes PH értékét és normál baktériumflóráját, valamint a ceramidok, amik a bőr természetes lipidrétegét védik, sütőtök és szójakivonat a káros szabadgyökök semlegesítésére.


A bőr arctejes letisztítása után  kímélő peelinggel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket. A Radiance Renewing Cleansing gél alkalmazása után egy kipirosodást gátló szérumot juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe.

Ez az ásványi anyagokban gazdag termálvizes szérum, kipirosodásra és értágulatra hajlamos, érzékeny bőr szalonokban történő kozmetikai kezeléséhez fejlesztettek ki. A gyengéd masszázst bőrtípusnak megfelelő Aquatherm krémmel végezzük.

 A regenerálásához   krémes állagú maszkot alkalmazunk, termálvízzel és oxigénnel dúsítva, amely alá 90%-os tiszta kollagént tartalmazó, termálvizes ránctalanító szérumot helyezünk fel. A kezelés végén pedig hidratáló termálvizes krém  kerül az arcra, Q10 koenzimmel, az egyik leghatékonyabb antioxidánssal dúsítva.