DIAMOND DREAM LUXURY GENOCARE - HÓALGA KONCENTRÁTUMMAL

"Ez lehet az eddigi legnagyobb lépés az öregedés elleni kezelésben"
- nyilatkozta Makoto Kuroa, a Southwestern Medical Center professzora.

Ki ne szeretné, hogy arcbőre még hosszú éveken keresztül rugalmas maradjon?
Ki ne szeretné, ha elérhető áron hatékony megoldást találna a hosszú távú bőrrugalmasság elérésére, anélkül, hogy tűvel töltsék fel ráncait?
A luxus kúrák Age Defense kategóriájának kiemelkedő megoldása sejt szinten segíti megtartani az arcbőr rugalmasságát hosszú távon is!

DIAMOND DREAM HÓ ALGA GENOKÚRÁK - egyedülálló hó alga koncentrátummal, az AgeAttraction KLOTHO gén aktivátorával! Részletes információ a Diamond Dream Luxury Genocare - hó-alga koncentrátummal történő kezelésről itt:

http://www.age-attraction.hu/malan/diamond-dream-luxury-genocare

A legújabb kutatások szerint a sejtek kalória felvételének korlátozása az egyik leghatékonyabb eszközünk a bőr megereszkedése ellen. A nemrégiben napvilágot látott anti-ageing kutatások során kimutatták, hogy jelenős javulás érhető el a bőr életminőségének javulásában, ha a sejteket kalória-korlátozásra késztetjük.

Ennek kimagaslóan hatékony megoldását biztosítja a hó alga mint hatóanyag, valamint a DIAMOND DREAM hó-alga geno-kezelések, melyek egyedülállóan magas koncentrációban tartalmazzák ezt az új és ígéretes anti-ageing összetevőt, a hó-algát, így pozitívan képesek beavatkozni a sejteket biológiai folyamataiba.

Az alpesi havasokban növényként élő hó alga (Chlamydomonas nivalis, népies nevén piros hó/red snow) egyedülálló tulajdonságokat fejlesztett ki, melyekkel a szélsőséges időjárási viszonyok és az erőteljes UV-sugárzás ellen védekezik. A hó alga ezen tulajdonságai rendkívül jó hatással vannak az arcbőr önjavító mechanizmusaira is. 

Miért előnyös az arcbőr számára a sejtek kalória korlátozása és a hó-alga koncentrátum? Mert

  • védi és aktiválja a sejtek hosszú élettartamáért felelős géneket (KLOTHO gén, AMPK energia szenzor)
  • védi és fiatalítja a bőrt sejtszinten
  • sejtmechanizmusok stimulálásával gondoskodik a bőr fiatalos szépségének védelméről
  • a sejtek hatékonyabb védelmet kapnak az oxidatív stresszel szemben, melynek káros hatásai gyorsítják a bőrben lezajló öregedési folyamatokat
  • megnöveli a kollagén-termelést, tömöríti a bőrt, melynek így állaga, tartása érezhetően rugalmasabbá válik
  • csökkenti a pigment foltokat

A csodálatosan gazdag hó-alga koncentrátummal végzett erőteljes 56 napos geno kúra hatása már a 14. naptól rendkívül meggyőző és látványos képet mutat. Ezt az 56 napos kúrát évente 2-3 alkalommal érdemes alkalmazni.

A kúra 5 speciális kozmetikai kezelésből és 56 nap során történő otthoni aktivátor használatból áll össze. A kozmetikai kezelés során nagy dózisban egy speciális, fókuszált elektroporációs technológiával a mélyebb irharétegbe juttatjuk be a hatóanyagot, így az 56 napos kezelési ciklus hosszan tartó hatást eredményez a bőr rugalmasságának fenntartásában és az Anti-Ageing folyamatok lelassításában.

Az Age Attraction DIAMOND DREAM hó-alga koncentrátuma, innovatív Age-Deffense - bőr öregedést gátló - készítménye, high-tech megoldás a luxus termékek kategóriájában, hiszen a hó-algát magas koncentrációban tartalmazó krém intenzív hatással van a sejtek hosszú életét biztosító mechanizmusok stimulálására és a bőr legmélyebb szintjein gondoskodik a rugalmas és feszes bőrképről. Az 56 napos ciklushoz szükséges otthoni aktivátor ugyanolyan magas koncentrációban tartalmazza a hatóanyagokat, mint amit a kozmetikai kezelés során a professzionális MESO LASER eszköz segítségével a fókuszált elektroporációval juttatunk be az arcbőr legmélyebb rétegeibe.