Power C+ antioxidáns kezelés

Legújabb kutatások eredményeként megszületett a POWER C+, a SKEYNDOR laboratóriumában valaha kifejlesztett leghatékonyabb antioxidáns kombinációt tartalmazó termékcsalád. A C vitamin bőrvilágosító hatásának és a gránátalma kivonat kimagasló antioxidáns tulajdonságainak együttes eredménye a szemmel látható megfiatalodott és ragyogó tónusú arcbőr.

A SKEYNDOR Power C+ termékcsaládja a szépségápolás egyik legkedveltebb hatóanyagát, a C vitamint helyezi fókuszba. Az új generációs C vitamin származékok hatékonysága jóval nagyobb, mint más antioxidáns készítményeké, mivel a bőr alatti és sejtszinten történő felszívódásuk rendkívül magas értéket mutat.

A magas koncentrációjú, kiválóan felszívódó, ezáltal helyileg jól hasznosuló C-vitamint tartalmazó Power C+ termékcsalád bőrmegújító hatása a következő:

 

  • Javítja a sejtek anyagcseréjét és fokozza a kollagén termelést
  • Erőteljes szabadgyök elleni hatása miatt enyhíti a káros UV sugarak okozta sejtkárosodást.
  • Csökkenti a melanin pigment termelését, így némileg világosítja a bőrt a már kialakult májfoltok és egyéb elszíneződések esetén is.
  • A gránátalma kivonat öregedés gátló hatása: antioxidáns védelem és ragyogó arcszín

A kozmetikai kezelés során egy extra hatékony felszívódású 25% -os C-vitamin származékot masszírozunk a bőrbe. Ez egy olajban oldódó, új generációs C-vitamin származék, ami molekulaszerkezetét megőrzi magas hőmérsékleten és oxidációs folyamatok jelenlétében is.  

A bőrbe kerülve, egy endogén hidrolízisnek nevezett reakció során a vegyület molekulái gyorsan C-vitaminná alakulnak át, és olyan fontos élettani funkciókat támogatnak, mint pl. a DNS sérülések kivédése, a sejtek oxidációs folyamatának gátlása vagy a kollagén termelődés stimulálása. A fenti előnyös tulajdonságain túl megakadályozza a melanin képződést, így bőrfehérítő hatással is rendelkezik. Ezt követően a ”Punica granatum L.” nevű magvas gyümölcs, azaz a gránátalma kivonatával folytatjuk a relaxáló masszázst. A gránátalma kimagasló antioxidáns hatással rendelkezik, mivel rendkívül gazdag vitaminokban, tanninban, polifenolokban, galluszsavban és ellagsavban.

 

A bőrápolásban és kozmetikában betöltött legfontosabb szerepe:

• Antioxidáns tulajdonságok és szabadgyök-elleni hatás

• Fényvédelem

• Gyulladáscsökkentő hatás

Fontos még megemlíteni a kezelésben szereplő három sav együttes kölcsönhatását,

• Aszkorbinsav: kimagasló antioxidáns hatású vegyület, 7,5%-os koncentrációban (professzionális kezelésekhez). Előállítása: kémiai szintézissel.
• Ellagsav: elősegíti az aszkorbinsav felszívódását. Származása: egy afrikai fa (Anogeissus Leiocarpus) kérgéből vonják ki.
• Fitinsav: gátolja az aszkorbinsav oxidációját, fokozza a bőr depigmentációját. Származása: természetes eredetű vegyület.

 

Végezetül aloe vera maszkot helyezünk fel. A kezelés kifejezetten kézi kezelés, semmilyen elektromos készülék közreműködését nem kívánja.