Bemutatkozás

Bőrünk állapota, egészsége mindenre kihat. Hatással van a közérzetünkre, megjelenésünkre, lelkiállapotunkra, ezáltal a kapcsolatainkra, életünkre. Az egészséges bőrápolásnak fontos szerepe van a harmonikus testi-lelki egyensúlyunk, külső-belső szépségünk megőrzésében, és nagyban hozzájárul életminőségünk érzetéhez. Egészség és szépség – nem lehetséges az egyik fenntartása a másik ápolása nélkül!

A Malán Stúdió Kozmetika széles körű kozmetikai szolgáltatásokat kínál a minőségi szépségápolási kezeléseket igénylő Hölgy Vendégei részére, otthonos nyugalmat árasztó, exkluzív kezelőjében, Budapesten, a XIII. kerületben.

A megszépítő gondoskodást jelentő arcbőrkényeztető ápolások során ötvözöm az élenjáró csúcstechnikai vívmányok legprofesszionálisabb megoldásaival támogatott, precíziós elektrokozmetikai-, lézeres gépi kezeléseket, valamint a hagyományos, kézi kozmetikai eljárásokat annak érdekében, hogy segítsem visszaadni, kiemelni és megőrizni a bőr természetes szépségét, fiatalságát.

Célom, hogy Vendégeimnek feltöltődéssel, megszépüléssel és kényeztető relaxálással, teljes kikapcsolódást eredményező együttes élményként, a saját bőrüknek leginkább előnyös, személyre szabott kezeléseket nyújtsak, amit az egyedülállóan modern, high-tech gépesítésű eszközparkkal, a kizárólag igényes, szuperprémium minőséget képviselő, magas hatóanyag tartalmú, professzionális – AGE ATTRACTION, DERMACEUTICAL és SKEYNDOR - készítmények alkalmazásával, és a pozitív kisugárzású, gondoskodó érintés erejével biztosítok.

Egészség, szépség, boldogság!

Kerékgyártó Judit - kozmetikus