MESOSCIENCE kezelések és termékcsalád

A tudományos kozmetika alapjaira támaszkodva, és az elektrokozmetikai kezelések legújabb fejlesztéseinek felhasználásával a SKEYNDOR megalkotta a MESOSCIENCE termékcsaládját, mellyel rövid idő alatt nagy hatékonysággal és alapossággal lehet felvenni a küzdelmet a leggyakoribb esztétikai bőrproblémák, mint például a ráncok, petyhüdtség, foltok ellen.

A Meso Infusion csúcstechnikai berendezést professzionális kozmetikai hatóanyagok – a bőr mélyrétegeibe történő  - hatásos bevitelére alkották meg, ötvözve az iontoforézis, a hidroelektroforézis, az elektroporáció, másnéven tűnélküli mezoterápia, és a krioterápia eljárásokat.

A MESOSCIENCE arcfiatalító komplex kezelések folyamata 4 fázisból épül fel:

  • aktiváló iontoforézis előkészítés 
  • hidroforézis hatóanyagbevitel a felsőbb bőrrétegekbe 
  • elektroporáció hatóanyag infúzió a mélyebb bőrrétegekbe 
  • krioterápiás lezárás

Aktiváló előkészítés: megnyitja a bőr pórusait az eredményesebb hatóanyagfelvétel érdekében, javítja a mikrokeringést és a hidratálást.

Hidroforézis: pulzáló áram technikával növeli az aktív ion ágensek behatolását a szövetekbe, elősegíti a meso-koncentrátum hatóanyagok bevitelét.

Elektroporáció: mikroáram és elektromágneses hullámok technikával megnöveli a sejtmembránok áteresztőképességét, átmeneti reverzibilis pórusokat nyit meg, ezáltal elősegítve a bőr mélyrétegeibe történő meso-koncentrátum professzionális hatóanyagok bevitelét és azok sejtszintű beépülését.

Krioterápia: kriogenikus technika a bőrpórusok bezárását segíti elő, arctónus fokozó és bőrfeszesítő hatással. Elősegíti a szövetek érösszehúzódását, és hatóanyagcsapdaként ’bezárja a bőrt’, hogy a hatóanyagok hosszabb ideig fenntartsák tevékenységüket, kifejtsék jótékony bőrfiatalító hatásukat.