Global Lift bőrfiatalító kezelés

A [ProGEN-in] egy exkluzív, a SKEYNDOR® által kifejlesztett innovatív technológia, ami felveszi a harcot a bőr öregedési mutatói ellen.
Az átfogó bőrfiatalító stratégiát úgy dolgozták ki, hogy teljes arcmegújító hatást fejtsen ki, azaz visszaállítsa az állkapocs környéki arckontúrt is, és érett bőr esetén csökkentse az áll alatti zsírszövetek vastagságát. 
Csökkenti a bőr progerin szintjét, azt az indexet, ami a sejtek idő előtti elöregedését mutatja. 

A [PROGEN-IN] technológia három speciális hatású aktív összetevőt foglal magában:

  • Elafinból származó, biomimetikus peptidek, mellyel a SKEYNDOR 2012-ben elnyerte a leginnovatívabb hatóanyag kifejlesztésének díját Barcelonában (Innovation Zone Best Ingredient Award 2012 In-cosmetics®, Barcelona 2012). Ez egy olyan enzim, ami csökkenti a bőr progerin szintjét és a kollagén szerkezetet roncsoló elasztáz enzim mennyiségét, így veszi fel a harcot az érett bőr megereszkedése ellen.
  • Vidrafű (Menyanthes trifoliata) kivonata, egy hatékony, újgenerációs antioxidáns, mely segít megőrizni a sejtek C-vitamin tartalmát, egy olyan esszenciális együttható, ami javítja a bőr kollagén szerkezetének mennyiségét és minőségét.
  • α-glükán és feketebors (Piper nigrum) poliszacharidjai. Ezek a molekulák a bőr mélyebb rétegeiben, a retikuláris rostok (reticular dermis) szintjén fejtik ki támasztó hatásukat, azáltal, hogy erősítik a rostok térhálós szerkezetét, így javítják a bőr mechanikai tulajdonságait elsősorban az érett, UV sugarak által károsított bőr esetében.

Professzionális anti-gravitációs kozmetikai kezelés, ami feszesítő hatása révén helyreállítja az arc és a nyak kontúrját. Az arctejes tisztítás után bőrtípusnak megfelelő peelinggel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket. Ezt követően egy nem zsíros állagú bőrápoló, ránctalanító, feszesítő géllel, mellyel könnyű az arcmasszázst végzünk.

Átfogó feszesítő hatású antigravitációs szérumot juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. Speciálisan az érett, megereszkedett és az UV sugarak által roncsolt bőr kezelésére kifejlesztve. Hidrolizált kollagént és szerves szilikont tartalmaz, melyek javítják a bőr mechanikai szerkezetét.

Ráncvasaló hatású maszk kerül az arcra és nyakra. Tapasz formátuma miatt azonnali, lenyűgöző lifting hatást biztosít. Hatékony és professzionális termék.

A kezelést egy Kontúrjavító lifting krémmel zárjuk, ami a SKEYNDOR fejlesztésére, a  [ProGEN-in] öregedésgátló technológiájára alapuló krém. Innovatív kozmetikai készítmény, mely átfogó feszesítő hatást biztosít és visszaállítja a fiatalkori arckontúrt.