TIMELESS PRODIGY - az örökké tartó szépség csodája

A SKEYNDOR TIMELESS PRODIGY luxus bőrfiatalító rituálé azért is páratlanul eredményes, mert a legfrissebb tudományos eredményeket felvonultató hatóanyagokat és hatóanyagbeviteli rendszereket ötvözi az érintés erejével. A Timeless Prodigy innovatív hatóanyagai globális, sejtszintű bőrfiatalítást tesznek lehetővé. Serkentik az új sejtek termelődését a bazális rétegben, javítják a sejtek funkcióit és megnövelik élettartamukat.

A kezelés első lépése, hogy egy mirha olajos illatburokba vonjuk a vendéget, majd átmasszírozzuk a lábfejet, ringatjuk a testet, meghúzzuk a nyakat, ellazítjuk a gerinc menti izmokat. Ezután egy törölközőmasszázs következik, amely fantasztikus feszültségoldó hatású a nyak és vállöv területén.

Az arc lemosását követően egy valódi pezsgő kivonatot tartalmazó Detox zselével és lágy pumpáló mozdulatokkal nyirokmasszázst végzünk az arc és a dekoltázs területén.  5% glikolsav tartalmú frissítő arctisztító habbal és egy kis körkefével folytatjuk az arc előkészítését. Ennek a habnak a hatását hidroabrázióval fokozzuk.

A kezelés következő lépésében a bőr állapota szerint vagy a Glyco30, vagy az enzimatikus peeling használata között választhat a szakember.

A tökéletesen előkésztett bőrre egy lágy masszázzsal elkezdjük felvinni az 50 millió damaszkuszi rózsa őssejtet, proteoglikánokat, 5 féle növekedési faktort, kombucha teát, C, E, B5, B7, B9 vitaminokat, hyaluronsavat és Acmella oleracea (növényi botox) kivonatot tartalmazó értékes hatóanyag komplexet. Az eredményességhez nagyban hozzájárul, ha a kellemes masszázs után az ampulla tartalmát elektroporációval juttatjuk be a bőrbe.

A hatóanyagbevitelt követően kerül fel egy kollagén lapmaszk az arcra és a nyakra, melynek felületén ultrahanggal is segíthetjük a felszívódást. A hatóidő végén a cryoterápiás készülékkel végig simítjuk a maszk felületét, hogy mint egy hatóanyagcsapdaként bezárja a bőrbe a kezelés során összetevőket.

A kezelést egy fehér szarvasgomba kivonatot tartalmazó, a rózsa, jázmin és magnólia illatában pompázó nappali krémmel zárjuk.

A Timeless Prodigy rituálé a SKEYDOR anti-ageing kezeléseinek csúcsa. Adni és kapni is felemelő élmény. A látványos és hosszantartó eredmény megelégedettséggel tölti el a szakembereket és a vendégeket egyaránt.