Power Hyaluronic mélyhidratálás

A hyaluronsav testünk természetes alkotóeleme, nagy mennyiségben fordul elő a bőrben. Legfontosabb feladata, hogy magához vonzza és megkösse a vízmolekulákat és ily módon javítsa a szövetek vízháztartását. A hyaluronsav részecskék valódi „szivacsként” funkcionálnak, mivel saját molekulatömegüknél 1000-szer nagyobb mennyiségű vizet képesek megkötni. Belső és külső tényezők hatására a hyaluronsav készlet minden ember esetében másképp alakul, és ez meghatározza az adott egyén bőrének általános állapotát.

A POWER HYALURONIC termékek javítják a bőr hidrodinamikáját azáltal, hogy összekapcsolják az eltérő molekulatömegű hyaluronsav részecskéket egy nagyon hatékony akvaporin aktivátorral, így megnövelik a sejtek vízfelvevő képességét.

Hyaluronsavas arckezelés, mely mélyen hidratálja a bőrt és meggátolja a bőr alatti vízveszteséget. Használata ajánlott már 20 évtől felfelé minden száraz, vízhiányos, érdes arcbőrre, melyen már kisebb ráncok is megjelentek.

A POWER HYALURONIC termékek nagyon magas és nagyon alacsony molekulatömegű hyaluronsav részecskéket is tartalmaznak, így az alsóbb szövetrétegekben is hidratálják a bőrt, egyúttal csökkentik a bőr káros környezeti hatások miatti vízveszteségét.