TAKE TEN FACE LIFTING

Face Lifting tű és szike nélkül - ránctalanító, megfiatalító arcépítés, az arc kontúrjának megemelése az arcizomtömeg megnövelésével (Take Ten)

Arcunk izmait kötőszövet és bőr borítja. Az öregedés velejárója az izomzat gyengülése, az arcizmok tömegének csökkenése, ami a petyhüdt, megereszkedett, lógó arc jelenségét okozza, és a bőr feszességének, az izmok ruganyosságának és a bőr elasztikusságának csökkenésével ráncokhoz és barázdákhoz vezet.

A Take Ten egyedülálló, az orvostudomány módszereivel kutatott és fejlesztett, licensszel védett kezelési eljárás, működésének alapelve az arcizom izomtömegének megnövelése, és ezáltal az arcizom formájának megváltoztatása. Az emberi test minden izma folyamatosan változtatja alakját, ha terhelésnek van kitéve. A rendszeres gyakorlatok tartják karban és erősítik az izmokat, a helyesen végrehajtott, hatékony izometrikus mozgássorozat növeli az izomtömeget. Ugyanezt érjük el a Take Ten készülékkel az arcizmok esetében.

 

A Take Ten egyedülálló megoldással, Baxendale-hullám stimulálásával visszaépíti az arcizmok tömegét korábbi, fiatalkori terjedelmükbe, ezáltal elérve a face lifting látványt a vonások és ráncok megemelésével, a korábban fáradt arc fiatalosan friss és egészségesen életteli jellegének visszaadásával.

 

A Take Ten működésének alapelve teljesen hasonló ahhoz, mint amit az edzőtermi testedzéseknél tapasztalunk testünk izmainak karbantartásával és fejlesztésével, hiszen az edzésben tartott izomzat szép, esztétikus megjelenést kölcsönöz, és ugyanígy van ez az arcizmok esetében is. Erre a hatásmechanizmusra épül a Take Ten készülékkel végzett arcizomtorna is.

A Take Ten készülék az arc felületére helyezett 10 db elektródatappancson keresztül, elektromos ingerületkeltéssel az arcizmok rövid idejű és intenzív megfeszülését okozza. Hatásmechanizmusa egyszerű neuro-fiziológiai elveken alapszik, az arcizmok optimális izomtornát végeznek az elektromos impulzusok segítségével, az arcizmok szemmel látható és érezhető, ritmikus összehúzásával és elernyesztésével. A Take Ten elektrodatappancsok terítik el az elektromos hullámot és teszik lehetővé a elektromos impulzusok lehető legerősebb, legbiztonságosabb és leghatékonyabb alkalmazását. Az ingerületek keltése nem okoz semmiféle mellékhatást sem a bőrön sem az alatta lévő szövetekben. Az impulzusokat szabályozva elegendő mélységbe és hatásfokkal lehet mély rétegekig hatolni.

 Az arcizmokat izometrikus módon formába hozza a kezelés, aminek hatására az arcizmok megerősödnek és tónusossá válnak, a bőr kisimul, a vonások kiélesednek, a ráncok csökkennek, az arcizmok, szövetek és a bőr anyagcseréje és vérkeringése felélénkül, így az arc általános rugalmassági állapota javul.

A különleges Baxendale Wave elektromos hullám jellemzője, hogy az elektromos hullámra jellemző éles kiszögellés le van kerekítve, ami úgy lehetséges, hogy az ingerületet a szervezet a bőr alatti szöveteken keresztül, szubkután módon vezetik el. A hullám kedvező jellemzői miatt hosszabb impulzusidővel is végezhető a kezelés, a hosszabb hatóidővel az idegrendszer közvetítette összhúzódási parancs eljut a mélyebb izomcsoportokhoz is.

Az izomcsoport megfelelő összehúzódáshoz szükséges ingerületet keltő impulzus gyakorisága a természeteshez közeli, azaz kb. 20 impulzus/másodperc. A feszültség az izomban 0-20 milliamper között van, a mozgássort követően az izmok izometrikus állapotba kerülnek. Az ellenőrzött mozgássor végén a feszültség lassan csökken, és az izmok megnyugszanak, de az első kezelések utáni napon előfordulhat a sportolásból jól ismert kellemes izomláz érzete az arcizmokban.