MESO LASER PROBLÉMAMEGOLDÓ KEZELÉSEK

Az akné, a rosacea és a pigmentfoltok rendkívül hatékonyan kezelhetők a Meso Laser kezelések segítségével, a problémás bőr gyógyulásához azonban rendkívül fontos, hogy az otthoni ápolás is megfelelő legyen (a problémát ne fokozza, regeneráló, gyulladáscsökkentő, halványító hatással bírjon – probléma fennállásától függően).

Részletes információ a MESO LASER géppel végzett Problémamegoldó kezelésekről itt: http://www.age-attraction.hu/malan/problemamegoldo-kezelesek

12 diódás impuls dióda laser: garancia a fájdalommentes mégis rendkívül eredményes kezelési eljárásra.

Age Attraction káros vegyi anyagoktól mentes hatóanyagok: garancia a minőségi, hatékony és tartós kezelési eredményekre.

Legfőbb előnyük, hogy gyorsan és fájdalommentesen érhetünk el velük rendkívül tartós eredményt. A probléma súlyosságától függően akár egy-két kezeléssel is teljesen megszüntethetjük azt – vagy kúrára, időszakos fenntartó kezelésekre is szükség lehet. Az akné, a rosacea és a pigmentfoltok rendkívül hatékonyan kezelhetők a Meso Laser kezelések segítségével, a problémás bőr gyógyulásához azonban rendkívül fontos, hogy az otthoni ápolás is megfelelő legyen (a problémát ne fokozza, regeneráló, gyulladáscsökkentő, halványító hatással bírjon – probléma fennállásától függően).

PROBLÉMAMEGOLDÓ KEZELÉSI PALETTA:


Age Attraction Whitening Skin Care – Pigment halványítás, bőrvilágosítás

Kezelés célja: pigment halványítás / bőrvilágosítás

A kezelés időtartama kb. 40 perc 

Javasolt kezelési ütem: 6 alkalmas kúra (hetente egy kezeléssel)

A kezelés időszaka alatt és után rendszeres, majd fenntartó otthoni kúra javasolt (Pure Face, Beta Hydroxy, Youthing Elixir Supreme, Mystic Fruits – problémaspecifikus kombinációja). A számodra legmegfelelőbb kombináció összeállításához kérd kozmetikusod tanácsát!

KINEK AJÁNLJUK?

Aki pigment halványítást szeretne, vagy világosító kezelést fénykárosodott, szürke, dohányos bőrre. 
A kezelés hatékony segítséget nyújt a kialakult pigmentfoltok halványításában, illetve a bőr természetes pigment képződésének szabályozásában. 

MIRE SZÁMÍTHATSZ KEZELÉS UTÁN?

A kezelés során alkalmazott hatóanyagoknak és technológiának köszönhetően a pigment foltok jelentősen halványodnak. A megszürkült, fakó arcbőr felfrissül és életteli teli lesz. Mivel az Age Attraction minden problémát anti-ageing szempontból közelít meg, ezért a kezelés feszesebb, hidratáltabb külsőt is kölcsönöz az arcodnak. Hosszú távon hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig rugalmas, fiatalos bőrképet eredményez.

 


Age Attraction Akne Control – Akné kezelés, gyulladáscsökkentés

Kezelés célja: gyulladáscsökkentés / faggyúmirigy szabályozás / stabilizáló problémamegoldás

A kezelés időtartama kb. 20 – 60 perc 

Az Age Attraction Akne Control programja számos lehetőséget nyújt az aknés és szeborreás bőr tüneteinek hatékony kezelésére. Kezeléseink személyre szabottak, és mindig a probléma súlyosságához igazodnak. Akut időszakban intenzív és gyors megoldást biztosítunk a bőr javulására, passzív időszakban pedig gondoskodunk róla, hogy a nyugalmi állapot minél tovább fennmaradjon.

A kezelés időszaka alatt és után rendszeres, majd fenntartó otthoni kúra javasolt (Pure Face, Beta Hydroxy, Acne Control Fluid, Mystic Fruits – problémaspecifikus kombinációja). A számodra legmegfelelőbb kombináció összeállításához kérd kozmetikusod tanácsát!

Főbb kezeléstípusok: 
1. Lézeres gyulladáscsökkentés (4-6-8 alkalom) 
2. Lézeres mélytisztítás
3. Lézeres mélytisztítás és akné kezelés (nyomkodás nélkül, fájdalommentesen)
4. Faggyúmirigy szabályzás és állapot stabilizálás 

KINEK AJÁNLJUK?

Aki szeretne hatékonyan és tartósan leszámolni az akné és szeborrea okozta bőrproblémákkal.
A kezelés elsődleges célja a faggyúmirigy működés szabályozása és az intenzív gyulladáscsökkentés aknés, szeborreás bőr esetében. 

MIRE SZÁMÍTHATSZ KEZELÉS UTÁN?

A kezelés során alkalmazott hatóanyagoknak és technológiának köszönhetően a bőr gyulladásos folyamatai akár teljesen megszűnhetnek, a túlzott faggyútermelés normális szintre áll, a fenntartó kezelések pedig biztosítják a stabil, nyugalmi állapot hosszú távú fenntartását. Mivel az Age Attraction minden problémát anti-ageing szempontból közelít meg, ezért a kezelés feszesebb, hidratáltabb külsőt is kölcsönöz az arcodnak. Hosszú távon hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig rugalmas, fiatalos bőrképet eredményez.

 


Age Attraction Cuperosa Ultimate Treatment – Rosacea kezelés

Kezelés célja: gyulladáscsökkentés / rosacea kezelés

A kezelés időtartama kb. 20-40 perc 

Az Age Attraction Rosacea programja hatékony megoldást nyújt a rosacea tüneteinek eredményes és hosszú távú kezelésére. Kezeléseink személyre szabottak, és mindig a probléma súlyosságához igazodnak. Akut időszakban intenzív és gyors megoldást biztosítunk a bőr javulására, passzív időszakban pedig gondoskodunk róla, hogy a nyugalmi állapot minél tovább fennmaradjon.

Javasolt kezelési ütem

Aktív rosacea esetén: 10 alkalmas kúra
(1-2. héten heti kétszer, 3-4. héten heti egyszer, 5-6. héten heti kétszer)
Nyugalmi állapotú rosacea esetén: 6 alkalmas kúra
(6 héten keresztül, hetente egy alkalommal)

A hosszú távú eredmény eléréshez kiemelten fontos a 3-4 hetente elvégzett, fenntartó lézeres kezelés.

A kezelés időszaka alatt és után rendszeres, majd fenntartó otthoni kúra javasolt (Pure Face, Beta Hydroxy, Youthing Elixir Supreme, Bio Colostrum, Ázsiai Centella ampulla, Mystic Fruits – problémaspecifikus kombinációja). A számodra legmegfelelőbb kombináció összeállításához kérd kozmetikusod tanácsát!

KINEK AJÁNLJUK?

Aki szeretne hatékonyan és tartósan leszámolni a rosacea okozta bőrproblémákkal.
A kezelés eredményes megoldást nyújt az aktív rosacea tüneteinek kezelésére, a rosacea nyugalmi állapotának hosszú távú fenntartására, valamint a túlzottan érzékeny bőr kezelésére.

MIRE SZÁMÍTHATSZ KEZELÉS UTÁN?

A kezelés során alkalmazott hatóanyagoknak és technológiának köszönhetően a bőr gyulladásos folyamatai megszűnnek, az állandó bőrpír visszahúzódik és megszűnik, az érfalak megnyugszanak, a bőr hidratáltsága javul és stabilizálódik. Mivel az Age Attraction minden problémát anti-ageing szempontból közelít meg, ezért a kezelés feszesebb, hidratáltabb külsőt is kölcsönöz az arcodnak. Hosszú távon hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig rugalmas, fiatalos bőrképet eredményez.