Eternal növényi őssejtes kezelés

Eternal - Növényi eredetű őssejtek nanoliposzómákba zárva, ami extra hatékony bőrfiatalító összetevőivel táplálja és revitalizálja a bőr alatti szöveteket. Hosszan tartó öregedésgátlást biztosít. Egy teljesen új, egyedi fejlesztés a bőr végtelen szépségének szolgálatában. A természet és a tudomány sohasem járt ennyire kéz a kézben, mint ebben az új formulában. Aktív növényi összetevők biotechnológiai alkalmazása teszi még hatékonyabbá a termékcsaládot.

Három aktív növényi összetevő biotechnológiai alkalmazása teszi még hatékonyabbá a termékcsaládot.

Az ázsiai gázló sejtfaktorokban gazdag növényi plazma, megállítja és visszafordítja az öregedés hatásait a dermiszben.

A svájci alma nanoliposzómás őssejtjei védik és stimulálják az őssejteket az epidermiszben és a dermiszben.

A goji bogyó őssejtjei serkentik a zsírszöveti őssejteket, védik és stimulálják a különböző bőrszövetek sejtpopulációját.

Helyreállítják a mély szövetek vastagságát és rugalmasságát.

Az Eternal serkenti a regenerációt a bőr minden egyes rétegében, visszaállítja a bőr tömörségét és visszafordítja az öregedès folyamatát.

Az Uttwiler Spätlauber egy olyan almafa típus, melyet a 18. században Svájcban termesztettek, rendkívül népszerű és keresett fajta volt, mivel az alma, amit termett, nagyon sokáig elállt. Napjainkban ezt a fajtát a kihalás veszélye fenyegeti. A Spätlauberből kivont őssejtek genetikai tanulmányozása azt a meglepő felfedezést hozta, hogy ez az almafa típus rendkívüli módon képes a regenerálódásra, ami egyben magyarázatot ad arra is, hogyan tudott ennyi időn keresztül fennmaradni. A természet ezen példáját alapul véve a SKEYNDOR forradalmasította a professzionális szépségápolást az Eternal termékcsalád megalkotásával. 

Ezek az első olyan kozmetikumok, amelyek növényi eredetű őssejtek felhasználásával készültek a tartós és hatékony bőrfiatalítás érdekében. 

A kozmetika ipar is elismerte az újdonságot, amiért a SKEYNDOR Eternal termékek 2008.-ban a leginnovatívabb hatóanyag díjat kapták, majd 2023-ban újabb innovációként megújult az Eternal termékcsalád.

Bőrünk külső hámrétege sejtek ezréből épül fel, amit csupán néhány száz „szuper sejt” állít elő nap mint nap. Ezek az őssejtek. Nélkülük bőrünk elveszítené a megújulásra való képességét. Az őssejteknek speciális anyagcseréje van, ezért ápolásukhoz különlegesen tápláló hatóanyagokra van szükség. A genetikai kutatások kimutatták, hogy ezen tápanyagok egy részét épp az olyan, hozzájuk hasonló „szuper sejtekben” találjuk meg, mint amilyenek például a növényi eredetű őssejtek.
Ezek a növényi mikrorészecskék elősegítik a külső hámréteg őssejtjeinek termelődését, fokozzák a bőrsejtek vitalitását és a hatóanyagok sejtekbe történő beépülését, ily módon segítenek megőrizni az idő előre haladtával is a bőr volumenét. Ezek a hatékony biológiai részecskék megvédik az őssejteket az olyan káros környezeti hatásoktól, mint pl. az UV sugárzás, fenntartják növekedésüket és meghosszabbítják élettartamukat.

A termékekben alkalmazott aktív hatóanyagok:

  • növényi eredetű nano-liposzómás őssejtek, melyek fokozzák a bőr természetes őssejtjeinek szaporodását; jambu kivonat, mely újraépíti a kollagén rostokat és elősegíti összetapadásukat a kötőszövettel;
  • tengeri édeskömény kivonat, mely a sejtosztódást szabályozza, hatékonyan méregteleníti az oxigénhiányos sejteket, és normalizálja a külső hámréteg sejtburjánzását.
  • tengeri levendula kivonat, mely gyors és erőteljes ránctalanító hatással bír;
  • farkasbab kivonat, mely tömöríti, feszesíti a bőrszövetet, tónusosabb arcvonalakat biztosít, növeli a bőr ellenálló képességét és fokozza a természetes kollagén képződést.

Az első átfogó professzionális őssejtes kezelés hosszan tartó hatással. A bőrfiatalító kezelési program minden olyan bőrtípus számára ajánlott, amelynek nagyfokú sejtmegújulásra van szükség. A sejtek regenerálását növényi eredetű nanoliposzómás őssejtek biztosítják, melyek használata minden olyan kezeléshez ajánlott, ahol hormonális változások okozzák a sejtek idő előtti öregedését.