Power Retinol anti-ageing

A POWER RETINOL arra hivatott, hogy megfiatalítsa a természetes folyamatok révén vagy a napfény miatt megöregedett bőrt. A SKEYNDOR egy olyan új formulával lép a piacra, amely három aktív hatóanyag szinergiájára, együttes hatására épül.

A hatóanyagok egyedülálló kombinációja professzionális egységet alkotva képes elérni egészen meglepő anti-aging eredményeket. Egy különleges, kiemelkedő „retinoid” aktivitású készítményről van szó, amely tartalmaz egyrészt egy retinoidot (retinolt), emellett két “retinoid jellegű” anyagot, a Bakuchiolt és a HS szójakivonatot.

A tiszta RETINOL kiváló fiatalító hatású összetevő, amely javító-regeneráló hatásával képes helyreállítani a fiatal bőr szerkezetét és tulajdonságait.
A BAKUCHIOL-molekula a retinolhoz hasonlóan képes hatni a genetikai stimulációt tekintve, emellett kiváló retinol-stabilizáló anyag, amely lehetővé teszi, hogy a retinol-alapú termékek hosszabb időn át fejtsék ki hatásukat.
A HS szójakivonat, válogatott vízben oldódó (hydrosoluble) összetevőivel (HS) gyakorlati szinten képes a retinoidokhoz hasonló fiatalító hatást kifejteni.
A Power Retinol kizárólag „PE (polietilén) – AL (alumínium)” többrétegű légmentes csomagolásban kapható, mely garantálja a termék hosszan tartó minőségét, a kereskedelmi forgalom szakaszában, illetve az otthoni használat idején is.