MILSYS® FÓKUSZÁLT MEZOTERÁPIA

A MESO LASER egyedülálló high-tech berendezéssel és a professzionális Age Attraction szuperprémium hatóanyagokkal végzett hitelesített MILSYS® Fókuszált Mezoterápia kezelések egy jelentősen emeltebb szintű minőséget képviselő eljárást jelentenek, mint az általánosan elterjedt tű nélküli mezoterápiás/elektroporációs eljárások.

További részletes információ a MILSYS® FÓKUSZÁLT MEZOTERÁPIÁRÓL itt: 

http://www.age-attraction.hu/malan/milsys-fokuszalt-mezoterapia

 

Mezoterápiás szolgáltatást szinte már mindenhol kínálnak, de a MESO LASER berendezéssel végzett MILSYS® Fókuszált Mezoterápiás kezelést csak kevés és nagy szakértelemmel rendelkező esztétikai intézményben érhetjük csak el. Lényeges különbség van e szolgáltatások hatásai közt, és a MESO LASER - MILSYS® Fókuszált Mezoterápia kezelést még véletlenül sem szabad összetéveszteni az általánosan elterjedt tű nélküli mezoterápiával, hiszen ez egy olyan mély és egyedileg kidolgozott esztétikai beavatkozás, mely a tű nélküli mezoterápiás kezelések kapcsán nem megvalósítható. Sikerét annak köszönheti, hogy az egyedülálló képességekkel rendelkező MESO LASER készüléknek köszönhetően a kezelés alatt betöltött hatóanyagok sokkal mélyebbre kerülnek, és emellett a kezeléshez használt Age Attraction termékek hatóanyag koncentrációja is rendkívül magas. Ezeket a kezeléseket csak az erre speciálisan kiképzett és hitelesített szakemberek végzik, így a Vendég abban is biztos lehet, hogy a lehető legjobb és leghatékonyabb kezelési eljárást fogják alkalmazni bőrére, minden kellemetlen mellékhatás és fájdalom érzet nélkül.

A MESO LASER a nagy teljesítményű High-Tech Elektroporációval végzett feltöltő kezelések során 5-8 mm-es mélységben tudja bevinni a kiváló minőségű Age Attraction hatóanyagokat. Az Age Attraction szuperprémium kategóriába tartozó egyedülálló koncentrátumainak hatása szembetűnően látványos hatással jár.

A MESO LASER berendezéssel végzett hiteles MILSYS® Fókuszált Mezoterápia alapjaiban különbözik a többi tű nélküli mezoterápiás kezeléstől, mert a tű nélküli mezoterápiás, vagy elektroporációs készülékek csak a hámréteg felszínén dolgoznak és mivel többnyire csak a felhámba juttatják be ezek a készülékek a hatóanyagot, ezért annak gyors, néhány nap alatti elkopása miatt a kezelés hosszú távon nem tud tartós lenni, kollagén indukcióra ezek a készülékek nem alkalmasak. A mezoterápiás kezelések kapcsán, viszont a kollagén indukció alapkritérium.

A MESO LASER berendezéssel végzett MILSYS® Fókuszált Mezoterápia egy egészen más minőségi szintet képvisel valódi mezoterápiás hatásával, ami a mély, irha szintű hatóanyag bejuttatást eredményezi és ott kollagén indukciót generál. Szembetűnően egyértelmű a javulás, a feszesebb bőr, a tartósabb eredményeket jelentő biológiai bőrfiatalítás. Annak köszönhetően tud ez megtörténni ennél a kezelésnél, mert a készülék egyedülálló technológiai tudásának következtében képes a hatóanyagokat mélyen a felhám alá, az irharéteg mélyére is bejuttatni, és mivel vannak hatóanyagok - pl. a peptidek megfelelő kombinációja - melyek erőteljes kollagén stimulációra képesek, ezért ezek megfelelő környezetbe való bejuttatásával a kezelés alkalmas lesz a valódi mezoterápiás hatás elérésére. A hyaluronsav bejuttatás itt nagyon sikeres, hiszen egyből olyan rétegbe kerül az értékes hatóanyag, mely réteg alkalmas arra, hogy megkösse és hosszú távon tárolja, alábélelve ezáltal a bőrt, feszes bőrképet és hidratált fiatalos külsőt kölcsönözve az arcnak.

Termékjavaslat a kezelést követő időszakra, otthonra:

Lemosó: Pure Face
Age-Defense kozmetikum: mélyhidratálók, szuperkoncentrátumok közül bármelyik
Alkalmazásuk naponta 2-szer reggel és este

Megjegyzés: A MESO LASER géppel végzett kezelések után a kezelt területeknek kb. 1 hétig nagyon erős a hatóanyag felvételi képessége és ilyenkor a termékek összetevői nagyon intenzíven képesek beépülni a bőrbe. Ezért érdemes ezt az időszakot kihasználni arra, hogy otthon olyan összetételű terméket használjon a Vendég a bőrére, mely a kezelés alatt is bejuttatásra került.

A MILSYS® Fókuszált Mezoterápiás protokoll kezelés menete:

1.      Smink eltávolítás, és vizes bázisú hatóanyagok felszívódását javító mélytisztítás: PURE FACE HABBAL (1-szer, vagy 2-szer)

2.      Alapos, vizes törlővel történő áttörlés

3.      Kémiai peeling felkenése: BETA HYDROXY 6 vagy 12%. Hatóidő: 3-8 perc ebből géppel való bedolgozás 1-3 perc. (Elektroporáció használata itt: 50%-on!)

4.      Alapos, vizes törlővel történő áttörlés

5.      Hatóanyag előkészítés: SZUPERKONCENTRÁTUMOK és AMPULLÁK

6.      Méregtelenítés: 1 ml GLUTATHION ampulla belenyomkodása

7.      Elektroporációs hatóanyag bedolgozás: arc esetében 5 szektort különböztetünk meg. Egyenként 5-6 percig kezeljük ezeket a szektorokat. A hatóanyag koktélt, és a szuperkoncentrátumokat folyamatosan, és cseppekben adagoljuk, de csak abba a szektorba ahol éppen dolgozunk.

8.      Alapos, vizes lemosás főleg a hajtöveknél, majd száraz törlővel történő áttörlés

9.      Záró maszk alapos benyomkodása: 1 pumpányi MIRACLE MASK + 1-2 pumpányi YOUNGERNIZER vagy MYSTIC FRUITS

10.  Fényvédelem: optikailag fiatalító hatású Wonder Pearls gyöngypúder

 

A MESO LASER géppel végzett MILSYS® Fókuszált Mezoterápiás kezelések heti szinten akár 2 – 3-szor is elvégezhetőek, de alkalmazhatjuk kúraszerűen, heteken keresztül hosszú távon is a kezeléseket.

Elektroporáció kontraindikációk: pacemaker, epilepszia, terhesség, botox injekció beadása után 30 nappal, műtétet követő 40 napban, a műtét helyén, ekcémás betegeknél.

További részletes információ a MILSYS® FÓKUSZÁLT MEZOTERÁPIÁRÓL itt: 

http://www.age-attraction.hu/malan/milsys-fokuszalt-mezoterapia