MILSYS® LÉZERES MEZOTERÁPIA MEDICAL LASER AKTIVÁLÁSSAL

MILSYS®​ Fókuszált Mezoterápia Medical Laser aktiválással - a MESO LASER intenzív 12 diódás, nagy energiát közvetítő lézere és az egyedülálló Fókuszált elektroporációs technológia, csak a MESO LASER készülékben található meg, garantálja az eredményes és kivételesen tartós kezelési eredményeket. Leginkább lifting és ránckezeléseknél látványos a hatás, de mivel egyedülállóan mély hatóanyag beviteli lehetőséget, ezért gyakran alkalmazzuk gyulladáscsökkentő kezelésekhez is, mint pl. aknés, rosaceás bőröknél.

További részletes információ a MILSYS® Lézeres Mezoterápia kezelésről itt: http://www.age-attraction.hu/malan/milsys-lezeres-mezoterapia

A német csúcstechnológiát fémjelző Meso Laser berendezéssel elérhető egyedülálló hatékonyságú valódi elektroporációs (tű nélküli mezoterápia) kezelés a hatóanyagokat 5-8 mm mélységben képes egyenesen az irha rétegbe juttatni, intenzív lifting vagy ránckezelési, revitalizálási célzattal. Az eljárással expressz sebességgel elérhető gyors ráncfeltöltési, pigment halványító, Beta Hydroxy megújító célú, mélyhámlasztó, valamint gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású kezelések végezhetők kiemelkedő eredményességgel. 

A MILSYS® Fókuszált Mezoterápiát szinergikus hatással egészíti ki a 12 diódás Medical Laser aktiválás, ami az 5-8 mm mélységben bejuttatott nagy mennyiségű és magas koncentrátumú hatóanyagokat irha szintű erőteljes kollagén indukcióval aktiválja, ezáltal beindítva és felgyorsítva a bőr rugalmasságához szükséges kollagén állomány visszaépülését, a bőrön lévő ráncok, redők és barázdák kisimítását. 

Egyedülálló megoldás a mezoterápiás kezelések közt, 4-8 kezelés és fiatalos külsőt kölcsönöz a bőr mélyebb rétegeinek is. Általában 4-8 kezelés javasolt, kúrában annak függvényében, hogy fiatalabb vagy érettebb bőrt kezelünk. A kúra után javasolt fenntartó kezelési gyakoriság 6-8 hetente esedékes. Már egy kezelés is nagyon látványos és mivel a készülék technológiáinak köszönhetően mélyen lehet dolgozni, ezért az eredmény rendkívül tartós is.

Kizárólag az Age Attraction vállalat több éves kutatásai és fejlesztései nyomán kifejlesztett, a készülék specifikációihoz legyártott, magas koncentrációjú, analitikai tisztaságú, kizárólag ellenőrzött hatóanyagokkal végezhető a kezelés.

A lézeres mezoterápia bőrre gyakorolt hatása:

Egyértelmű, garantált és közvetlen kollagén stimuláló hatásával a leghatékonyabb beavatkozás. A kezelés során megvalósul a lézeres besugárzás következtében a biostimuláció, ami egyedülállóan mély kollagén szintézist indukál az irharéteg legaljáig, megvalósítva a valódi, fókuszált mezoterápiát is, melynek következtében hatóanyaggal is hatunk a kollagén szintézisre, illetve hyaluronsav bejuttatásra is sor kerül. A lézer biostimuláló hatásának következtében a kezelés, látványos, tartós, a hosszú távú Anti-Ageing hatása a többi kezeléshez képest többszörös.

13 ok, amiért érdemes a lézeres mezoterápiás kezelést választanod:

1.               MERT azonnal látod a hatását

2.               MERT hosszú távon hatékony

3.               MERT bőröd nem tud hozzászokni, mindig hatásos marad

4.               MERT tartós a hatása

5.               MERT lassítja a bőrödben az öregedési folyamatokat

6.               MERT tömöríti a bőrödet

7.               MERT újra kontúrozza az arcodat

8.               MERT a pigmenteket is halványíthatjuk

9.               MERT a mikro ráncaid akár teljesen el tűnnek

10.             MERT a markánsabb ráncaid jelentősen mérséklődnek

11.             MERT az arcod kontúrjai finomabbá válnak

12.             MERT a feszesebb bőrkép miatt a tekinteted is nyitottabbá válik

13.             MERT az arcod fiatalosabb kinézetű lesz

Ha részletesebben is érdekelnek a MIÉRTEK:

AZONNAL LÁTVÁNYOS :
a MESO LASER géppel végzett MILSYS® Lézeres Mezoterápia és a MILSYS® Fókuszált Mezoterápia is azonnali effekt hatással rendelkezik, hiszen - a többi kozmetikai készülékkel ellentétben - az ezekhez a kezelésekhez használt MESO LASER készüléknek a hatóanyag bevitele jóval intenzívebb és a hatóanyagok sokkal mélyebbre, a bőrünk kocsonyás alapállományába, az irhába kerülnek. A hatóanyagok tekintetében is kizárólag koncentrátumok kerülnek alkalmazásra a kezelések során, így az azonnali eredmény látványa soha nem maradhat el.

HOSSZAN HATÁSOS:
a MESO LASER készülékben egy 12 diódás nagy teljesítményű biostimuláló lézer stimulálja a bőr kollagén termelését, a kollagén rugalmasságának megtartását. Ezzel a stimulációval rövid idő alatt elérhető, hogy a bőrt a saját kollagén mátrixa alábélelje, kitöltve ezzel a mikro ráncokat, hosszan tartó eredményeket produkálva. A MESO LASER kezelések hatására javul a bőr vérellátottsága, a hatóanyagok jobb felszívódása és lassulnak a bőr öregedési folyamatai.

TÖMÖRÍT, KONTÚROZ, RÁNCTALANÍT:
az Age Attraction kezelések kapcsán, kizárólag magas hatóanyag tartalmú koncentrátumokat, speciális összetevőkből álló un. szuperkoncentrátumokat használunk a kezeléshez. Ezek a koncentrátumok képesek a bőrt tömöríteni, rugalmasságát fokozni. Ennek következtében az arcélek kifejezőbbek lesznek, a markánsabb vonások elhalványulnak, a tekintet nyitottabbá válik, és összességében egy fiatalosabb arc fog visszanézni a tükörből. Az eredményeket a bőr hosszú távon meg is tudja tartani. A fenntartó kezelések segítségével hosszú évekkel ki lehet tolni, vagy akár teljesen el is lehet kerülni az esetleges komolyabb plasztikai beavatkozásokat.

HALVÁNYÍT: a kezelések közben automatikusan hatni lehet a pigmentált foltokra és a bőrszín esetleges egyenetlenségeire. A pigmentációs zavarok szépen kordában tarthatóak és halványíthatóak a MESO LASER kezelésekkel egy időben, hiszen a szuperkoncentrátumok közt megtalálható a méltán elhíresült YOUTHING ELIXIR SUPREME őssejtes hyaluronsavas koncentrátum, mely terméket most már igen széles körben alkalmazzák ránc- és pigment kezelések kapcsán.

Termékjavaslat a kezelést követő időszakra, otthonra:

Lemosó: Pure Face
Age-Defense kozmetikum: mélyhidratálók, szuperkoncentrátumok közül bármelyik
Alkalmazásuk naponta 2-szer, reggel és este

Megjegyzés: A MESO LASER géppel végzett kezelések után a kezelt területeknek kb. 1 hétig nagyon erős a hatóanyag felvételi képessége, és ilyenkor a termékek összetevői nagyon intenzíven képesek beépülni a bőrbe. Ezért érdemes ezt az időszakot kihasználni arra, hogy otthon olyan összetételű terméket használjon a Vendég a bőrére, melyet a kezelés alatt is bejuttatásra került.

A lézeres mezoterápia protokoll kezelés menete:

1.     Smink eltávolítás, és vizes bázisú hatóanyagok felszívódását javító mélytisztítás: PURE FACE HAB

2.     Alapos, vizes törlővel történő áttörlés

3.     Kémiai peeling felkenése: BETA HYDROXY 6 vagy 12% (cél: zsírtalan, matt lézeres besugárzásra alkalmas bőrfelszín) Hatóidő: 3-5 perc ebből géppel való bedolgozás 1 perc. (Elektroporáció használata itt: 70%-on)

4.     Alapos, vizes törlővel történő áttörlés

5.     Lézerezéshez szükséges szemvédelem felhelyezése

6.     Mi is felvesszük a lézer védőszemüveget

7.     Lézeres besugárzás

Megjegyzés: akkor a legeredményesebb, ha a nagyteljesítményű kivezetőket, közvetlenül a bőr felszínére irányítjuk, merőlegesen és 60-90 másodpercig mozdulatlanul tartva besugározzuk az adott területet. FONTOS hogy a bőr száraz legyen, és ne kenjünk rá semmit, ugyanis megtörik a fény a köztes anyagokon, és ez csökkenti a lézerbesugárzás hatékonyságát.

8.     Fertőtlenítés: OCTENISEPT

9.     Hatóanyag előkészítés: SZUPERKONCENTRÁTUMOK és AMPULLÁK

10.   Méregtelenítés: 1-2 ml GLUTATHION ampulla belenyomkodása

11.   Elektroporációs hatóanyag bedolgozás: arc esetében 5-6 szektort különböztetünk meg. Egyenként 5-7 percig kezeljük ezeket a szektorokat. A hatóanyag koktélt, és a szuperkoncentrátumokat folyamatosan és cseppekben adagoljuk, de csak abba a szektorba ahol éppen dolgozunk.

12.   Alapos, vizes törlővel történő áttörlés

13.   Záró maszk alapos benyomkodása: MIRACLE MASK  (+ YOUNGERNIZER)

14.   Fényvédelem: Wonder Pearls gyöngypúder

A MESO LASER géppel végzett MILSYS® Lézeres Mezoterápiás kezelések heti szinten maximum 2-szer végezhetőek, de alkalmazhatjuk kúraszerűen - 6 alkalom -, vagy rendszeres hetente/havonta hosszú távon is a kezeléseket. További részletes információ a MILSYS® Lézeres Mezoterápia kezelésről itt: http://www.age-attraction.hu/malan/milsys-lezeres-mezoterapia