PURE PEPTIDES V.I.P.- LÉZERES MEZOTERÁPIÁS KEZELÉS

PURE peptides VIP. - lézeres mezoterápia érett vagy gyorsan öregedő bőrre.

Lifting problémákra, rugalmatlan bőre.

 

A PURE peptides VIP - lézeres mezoterápia az Age Attraction 2020-as innovációs fejlesztése. A fejlesztés elképesztően jól sikerült, a kezelés még a legtöbbet kívánó, maximalista vendégeknél is megállja helyét.

 

A kezelés során, négy szolgáltatási területet alkalmazunk maximumon:

  • több szintű intenzív mélytisztítás és előkezelés
  • lézeres stimuláció
  • koncentrált hatóanyag alkalmazás
  • fókuszált elektroporáció - jénai hatástanulmány által igazolva - a lehető legmélyebb hatóanyag bejuttatás érdekében.

 

MIÉRT AJÁNLOTT A PURE peptides VIP. - LÉZERES MEZOTERÁPIÁS KEZELÉS?

 

  • A peptidek hatására a bőr szerkezete biológia átalakuláson megy át. A jól összeállított peptid komplexek rendkívüli dologra képesek: stimulálják a fibroblasztokat arra, hogy új alkotóelemeket termeljenek, mint a kollagén, elszatin. Sokféle peptid létezik.

 

A peptidek hatására - ha megfelelő kombinációban, mélyen és nagy dózisban vannak bejuttatva - a bőr rugalmasságán, tömörségén nagymértékben javítani lehet Az Age Attraction által fejlesztett PURE peptides a leghatékonyabb peptideket alkalmazta, nagy koncentrációban így a Meso Laser készülékkel való bejuttatása kiváló eredmények elérését teszi lehetővé.

 

A PURE peptides VIP. kapcsán, ha a kezelés a megalkotott, szigorú protokoll szerint zajlik, és a hatóanyag mennyiség is az, amit a gyártó előírt, akkor azonnal érezhető és látható eredmények születnek. Az összkép a kezelést követő napokban fokozódik. Az eredmények, ismétléssel, pár alkalom elvégzése után tartóssá is válnak.

 

  • A kezelés közben alkalmazott intenzív lézerbesugárzás stimulálja a sejteket, működésre serkenti őket és egyedülálló kollagén termelődést indít be, miközben csökkenti a bőr esetleges gyulladásos folyamatait

 

 

 

A kezelés időtartama kb. 90 perc.

 

A kezelés után 2 hétig javasolt a PURE peptides otthoni használata.

 

 

KINEK AJÁNLJUK?

 

Bármilyen korosztály részére, de kifejezetten érett vagy gyorsan öregedő bőrtípusokra. Lifting problémákra, rugalmatlan bőre.

 

MIRE SZÁMÍTHATSZ A KEZELÉS UTÁN?

 

Egy azonnali hatásra, hiszen már az első kezelés is feszesebb, tömörebb külsőt kölcsönöz az arcodnak. Továbbá egy hosszútávú hatásra, mivel a hatóanyagok igazoltan a bőrbe kerülnek, amely képes megkötni és tárolni azokat, ezért hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig megmarad a fiatalos bőrkép.

 

MILYEN HATÓANYAGOKAT  HASZNÁLUNK?

 

Minden kezelést az Age Attraction PURE peptides szuperprémium kategóriába tartozó, egyedülálló koncentrátumával végzünk. A német Age Attraction manufaktúra termékeit kifejezetten a Meso Laser kezelésekhez fejlesztették ki, ezért az elérhető legmagasabb koncentrációban tartalmazzák a legfontosabb anti-ageing összetevőket.

 

A hatékony mezoterápiás kezeléshez orvosi tisztaságú hatóanyagokra van szükség, ezért a termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, és nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő anyagot, paraffinokat, ásványi olaj származékokat, mesterséges illatanyagokat vagy parabéneket.

 

 

MIKOR NEM AJÁNLJUK A KEZELÉST?

 

Rák, sclerosis multiplex, epilepszia, bőrbetegség, lázas állapot vagy vírusos megbetegedés esetén, valamint botox injekciót követően hat hétig.